Сергій Долганський: «Долю матчу вирішили дрібниці в яких ми не допрацювали»

Пресконференція тренера «Ворскли» після поразки в фіналі Кубка України

Сьогодні у Рівному полтавська «Ворскла» у фіналі Кубка України поступилася донецькому «Шахтареві». Після матчу з журналістами поспілкувався наставник ворсклян Сергій Долганський.

Про гру та емоції після матчу

«Це фінал і ми емоції тут є тільки у переможця. Ми зробили те що мали зробити»

«Нам не вистачило концентрації у дрібницях. І саме це і вирішило долю матчу. Сьогодні ми десь недопрацювали, коли не забили гол у першому таймі. Потім – в моментах коли пропускали. І ці дрібниці вирішили долю матчу».

Про вихід з психологічної ями та самовіддачу

«У нас не було психологічної ями, була лише яма провальних результатів. І мікроклімат в команді також був прекрасній. Просто є відповідальність за результат і футболісти однозначно мають це розуміти. Як налаштовував футболістів? А як треба налаштовувати на ці матчі? Це ж фінал – задля таких матчів футболісти й грають у футбол»

Про емоції в роздягальні

«Що б ви відчували, якби довго йшли до дверей щоб зайти у кімнату, а вам не відчинили? Правильно – розчарування. Ось це зараз і панує у роздягальні».

Про розмови з Дмитром Різником

«Після матчу ми з ним та Андрієм П’ятовим поговорили. Вони намагалися мене підтримати, говорили що ми гідно зіграли. Якщо чесно, я не зовсім розумію що це означає. Ми ж програли».

Про залишок сезону

«Нам залишилось дограти два матчі й не вилетіти з УПЛ, бо там є певні нюанси. Звісно, в нас є певні напрацювання на майбутнє, але спочатку треба вирішити нагальні проблеми й дограти два матчі».