Колаборанти звозять тисячі жителів окупованих територій на закриття пропагандистської виставки у Москві

Джерело: Детектор медіа
Метою кремлівських пропагандистів є створення картинки підтримки з боку місцевого населення ТОТ так званого “визволення” України.

Окупаційні адміністрації отримали завдання доставити кілька тисяч жителів з тимчасово захвачених територій на закриття “міжнародної виставки “Росія”, яке відбудеться 8 липня у Москві. Метою кремлівських пропагандистів є створення картинки підтримки з боку місцевого населення так званого “визволення” України. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Інформуючи про виставку, ЦНС зазначає: “Майже півроку на платформі цього пропагандистського заходу кремль намагався переконати самого себе та усіх завезених учасників в успіхах своєї країни-терориста: крадені технології, вигадані досягнення та навіть самі “нові” регіони, які приєднують, вбиваючи усе живе і залишаючи по собі випалену землю”.    

На кульмінаційний день завершення пропагандистського “шабашу окупаційні адміністрації на ТОТ України отримали завдання та план. Колаборанти мають доставити у кремль кілька тисяч “лояльних” для створення картинки підтримки злочинного “визволення” України”, – йдеться у повідомленні Центру.

Там нагадали, що подібні задачі стояли перед “посіпаками путіна впродовж усіх цих півроку”. 

У ЦНС також зазначили, що протидіяти таким діям посібникам Кремля може кожен: “Повідомляйте про колаборантів, гауляйтерів, ворога та його розташування на анонімний чат-бот за цим посиланням”.

Нагадаємо, “міжнародна виставка “Росія” почала працювати у Москві з листопада 2023 року як частина передвиборчої програми Путіна. 13 грудня окупаційна адміністрація Херсонщини привезла на цю “виставку” працівників бюджетних установ – у цей день на “виставці” відкрився стенд, присвячений тимчасово захопленим регіонам Херсонської області.