На Донеччині літній чоловік пішки евакуювався з прифронтового села разом з коровами

Поблизу Ізюма, що у Харківській області, зоозахисники допомогли евакуюватися 70-річному жителю Донеччини, який пішки йшов із села на Донеччині разом зі своїми коровами та собаками

Про це розповіли в громадській організації UAniamals, передає RegioNews.

Володимир жив у Торському, що в Донецькій області. Однак чоловік вирішив евакуювати з прифронтового села себе та своїх тварин та пішки попрямував до Полтавщини.

Як розповіли зоозахисники, чоловіка та його тварин помітила військовослужбовиця. Тож вона вирішила допомогти Володимиру та його тваринам швидше добратися до Полтавщини.

“Коли мене питають, звідкіля ви йдете, то я відповідаю — “з того світу”. Від нашого села залишилось мало… Коли до нас звернулася дівчина і запропонувала допомогу, ми трошки подумали й вирішили, що буде набагато краще, якщо нас волонтери доставлять у Полтавську область”, — розповів чоловік у коментарі “УП. Життя”.

Так, чоловіка допомогли доправити на Полтавщину фонд “Землячки”. Спочатку туди відвезли двох корів — Муху та Зойку, а тоді повернулися по самого Володимира, третю корову Малу і собаку Жорика.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донеччині 88-річний дідусь пішки вийшов з Очеретиного, щоб не отримувати російський паспорт.

Джерело