Легкоатлети з Полтавщини здобули чотири медалі Кубка України серед юніорів

В активі наших спортсменів три «золота» та одне «срібло»

Днями у Кропивницькому відбувся Кубок України з легкої атлетики серед юніорів. У змаганнях взяли участь спортсмени з Полтавщини і привезли чотири нагороди, тр з яких – «золоті».

Марія Голівець з Кременчука стала кращою у штовханні ядра серед дівчат. Вона показала результат 13,87 м. Друге місце у дніпрянки Анастасії Манко (результат — 10,28 м). «бронзу» виборола Тетяна Кубасова із Запоріжжя (результат — 7,82 м).

«Золото» у стрибках у довжину серед хлопців здобув кременчужанин Ігор Варакута. Він показав результат 6,45 м. Його єдиний переслідувач Назар Волошин з Дніпра показав результат 5,79 м.

Ще дві медалі на рахунку кременчужанки Марії Боймуротової. Вона стала кращою у потрійному стрибку, показавши результат 11,78 м і випередивши єдину суперницю Анастасію Тягур з Мукачево (результат — 11,05 м). Також Марія стала другою у стрибках у довжину. Кременчужанка показала результат 5,15 м. Перше місце у Анни Шевченко з Черкащини (результат — 5,62 м). Третє місце у Юлії Козлової з Кіровоградщини (результат — 5,21 м).

До змагань спортсменів готували кременчуцькі тренери Андрій Голівець та Катерина Шайдова.

Джерело: sport.pl.ua