Що вигідно замовляти в Америці: 4 категорії товарів

Багато американських товарів у різних категоріях стають лідерами в топах продажів не тільки в США, а й у всьому світі. Вони якісні, актуальні та виконують свою функцію набагато краще, ніж аналоги конкурентів. Але не всі бренди зі США представлені в нашій країні. Добре, що працює доставка з Америки в Україну https://npshopping.com/landings/us, з якою ви не будете переплачувати. На що дійсно варто витрати кошти, розповідаємо в матеріалі.

Техніка Apple

Бренд став візитівкою американських гаджетів у стильному мінімалістичному оформленні та з найсучаснішою начинкою. Щороку на презентації нових продуктів представники компанії задають нові тренди та підвищують планку для інших виробників.

До того ж в Apple знайдеться пристрій майже на будь-який випадок життя:

  • смартфон;
  • ноутбук;
  • персональний комп’ютер, мишка, клавіатура і монітор до нього;
  • система розумного будинку;
  • бездротові навушники;
  • розумні годинники тощо.

Операційні системи для приладів компанія теж розробляє самостійно.

Щоб отримати дійсно оригінальний гаджет з гарантією, нормальною заводською прошивкою і супутніми документами, безпечніше замовляти з сайту напряму.

Доглядова та декоративна косметика

США вважається батьківщиною багатьох косметичних брендів і великих ритейлерів із продажу іноземної косметики. До яких продуктів придивитися:

  • догляд, засоби для макіяжу та парфуми від Glossier — компанія відносно молода (заснована 2014 року), створює ідеальні продукти для молодих мешканок великого міста, які найбільше цінують зручність косметики, її ефективність і розуміння складу;
  • бальзами для губ у зручній упаковці, креми для рук і лосьйони для тіла від EOS — набув популярності саме завдяки відновлювальним бальзамам для губ у незвичній, але практичній баночці;
  • палетки тіней, блиски для губ, підводки для очей від Colourpop — якісні, пігментовані, прості в нанесенні та добре тримаються на шкірі;
  • гелі для душу, батери для тіла, креми для рук від The Body Shop — відомі чудовими формулами, широкою ароматичною лінійкою і красивим пакуванням.

Якщо хочеться замовити відразу кілька продуктів різних брендів, зазирніть на сайт Sephora.

Джинсові вироби Levi’s

Крім базових прямих джинсів зі щільного бавовняного деніму придивіться до сорочок, піджаків і курток. Також у бренду непоганий вибір повсякденних базових футболок і лонгслівів, шортів і комбінезонів. Дуже хвалять якість рюкзаків і сумок, шкіряних ременів.

Кеди Converse

Унікальний символ сучасної молодіжної моди, який спочатку використовувався як взуття професійними баскетболістами під час матчів. Впізнавана мінімалістична форма, логотип і колірна гамма — багато хто намагається підробити кеди, економлячи на якості. Краще відразу замовити оригінальну пару в офіційному магазині.

Джерело