Трансгендерній жінці, яка викрала немовля у Кременчуці, суд обрав запобіжний захід

Жителю Кременчука, який ідентифікує себе як трансгендерна жінка, Октябрський райсуд Полтави обрав запобіжний захід у справі про викрадення немовляти із пологового будинку

Про це повідомляє RegioNews з посиланням на “Суспільне”.

Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 60 560 гривень.

За даними слідства, підозрюваний проживає в одному із сіл Кременчуцького району. 14 липня він проник до післяпологової палати перинатального центру і викрав новонароджену дівчинку, поклавши у пакет, поки матері та медичного персоналу не було поруч. Потім у таксі приїхав до місця свого проживання разом з дитям.

“Я хотіла знайти головний кабінет, щоб у лікаря запитати, що треба, які документи (для всиновлення — ред.). І там відкрита палата була, і вона оце хвалилась, говорила про цю дитину. І оце коли вона пішла, я побачила, що дитина у такому одязі. І мені так стало її жаль. Це мене й перемкнуло. У мене була така мрія — мати маленьку дитину, доглядати за нею, дати їй все. У мене є доходи, у мене є хлопець, я отримую по 57 тисяч в місяць, у мене нормальні доходи”, — заявила під час засідання суду трансгендерна жінка.

Нагадаємо, 16 липня поліцейські Полтавщини повідомили, що затримали викрадача новонародженої дитини з перинатального центру. Спочатку правоохоронці повідомляли, що дитину викрала жінка, однак у ході розслідування з'ясувалося, що це був чоловік-транссексуал.

Джерело: regionews.ua