Американець в образі Ісуса: на Полтавщині побував Джиммі Райс, який мандрує пішки з 25-кілограмовим хрестом

Днями Полтавщину відвідав Джиммі Райс із США, який подорожує пішки в образі Ісуса. Із собою він носить хрест вагою 25 кілограмів, який зробив сам. Нині прямує в бік Харкова

Про це повідомляє RegioNews із посиланням на “Суспільне Полтава”.

Райс подорожує Україною з минулого року. При цьому вирушив з Варшави, де раніше проживав.

“Я хотів до України. Україна була першою країною, в якій я був, і я хотів обов’язково сюди повернутися. У вас є те, чому ми могли б багато у чому навчитися в Сполучених Штатах – сім’я. Ти знаєш, ви ближче один до одного, ви набагато ближче один до одного. І в Сполучених Штатах нам важко тримати наші сім’ї разом”, – розповів Джиммі Райс.

Чоловік зазначив, що не ідентифікує себе з Ісусом Христом.

“Я взагалі не вважаю себе Ісусом. Я просто хочу показати людям, що Ісус достатньо піклується, щоб бути поруч з ними. Я далекий від того, щоб бути Ісусом Христом, тому що в мене є свої проблеми, я не ідеальний, але я думав, що люди будуть раді бачити, що я роблю. Але у мене є власні причини на те, що я роблю. Є речі, які я шукаю, і це не завжди про те, щоб показати іншим щось. Іноді це про те, щоб довести щось собі”, – додав чоловік.

За час перебування в Україні Райс потрапляв під обстріли. Вперше – у місті Звягель Житомирської області, потім – у Києві. Найбільше з міст йому сподобались Рівне та Лубни. Джиммі розповів, що ходити із хрестом важко, тому йде не щодня.

Нині чоловік прямує в бік Харкова. При цьому, як зазначає, не знає, яке місто буде фінальною точкою його подорожі.

Нагадаємо, раніше в “Укрзалізниці” дали рекомендації, що робити, аби простіше придбати квитки на поїзд в умовах підвищеного попиту через сезон відпусток.

Джерело: regionews.ua