На війні з росіянами загинули п’ятеро воїнів з Полтавщини

Обороняючи Україну від окупантів, загинули Василь Рева, Богдан Ільїн, Володимир Грінько, Ілля Рєзнік та Павло Чебан.

Василь Рева

Сержант Василь Рева народився 25 липня 1985 року у селі Шкурпели Зіньківського району. 3 2007 року проживав в селі Тахтаулове. Працював оператором на ПРАТ ПОЕЗ «Кернел Груп». Воїн загинув 25 червня 2024 року поблизу населеного пункту Воздвиженка Покровського району Донецької області.

poltavska-khvilia_xcwi/x2MaRGlSg.png

Богдан Ільїн

Воїн загинув 3 липня на Сумщині. Відомо, що чоловік 1993 року народження та проживав у Миргороді. У війську мав звання старший солдат.

poltavska-khvilia_xcwi/kE2ugGlIg.png

Володимир Грінько

Воїн поживав у с. Василівка Полтавського району. Загинув чоловік 2 липня під час артилерійського обстрілу позицій поблизу міста Торецьк Донецької області. Про дату та місце прощання повідомлять у громаді пізніше.

poltavska-khvilia_xcwi/ZJjGkG_IR.jpeg

Ілля Рєзнік

Народився воїн 5 серпня 1991 року в місті Горішні Плавні. Із 2014 року став на захист України. Чоловік був тяжко поранений в бою за Донецький аеропорт. Після лікування повернувся у військову частину. 27 червня 2024 року загинув у районі населеного пункту Костянтинівки Донецької області.

poltavska-khvilia_xcwi/h0rvkGlIR.jpeg

Павло Чебан

Народився Павло Чебан 5 серпня 1975 року. У 2015 році чоловік брав участь в антитерористичній операції. З перших днів повномасштабного вторгнення долучився до війська та у 2023 році отримав нагрудний знак «За вірність Народу України». 27 червня під час ворожого обстрілу загинув поблизу села Водяне Донецької області.

poltavska-khvilia_xcwi/4SlXzMlSR.png

Вічна шана захисникам!

Джерело: poltavawave.com.ua