Найаварійніші ділянки доріг Полтави можуть відремонтувати цього року

Найаварійніші ділянки доріг у Полтавській територіальній громаді можуть відремонтувати цього року. Секретарка міської ради Катерина Ямщикова заявила, що цю тему обговорюватимуть на найближчій сесії міської ради.

Так, Полтавська міська рада планує відремонтувати найбільш критичні ділянки доріг у старостатах Полтавської громади цього року.

На ці потреби передбачено 20 мільйонів гривень: 10 мільйонів з обласного бюджету за умови співфінансування з міського бюджету.

Заступниця міського голови з питань розвитку старостинських округів Тетяна Бардіна зазначила, що пріоритет надаватиметься ділянкам, де є важливі об’єкти інфраструктури та підвозять дітей.

Дороги в старостатах знаходяться на балансі державного підприємства «Агентство місцевих доріг Полтавської області», яке замовлятиме роботи.

До Полтавської тергромади входить 55 населених пунктів, і найкритичніші ділянки будуть визначені на засіданнях профільної комісії міської ради.

Наразі відомо, що серед першочергових об’єктів на ремонт є дороги в Гожулівському, Пальчиківському старостинських округах, а також дороги на Бугаївку, Валок, Чорноглазівку, Ковалівку, Тахтаулове, Жуки та центральну артерію Супрунівки.

Таке рішення має покращити стан доріг і забезпечити безперешкодний проїзд транспортних засобів у цих населених пунктах.


Джерело: poltava365.com