Активісти руху «Жовта стрічка» вкотре нагадали окупантам, що Крим – це Україна

Джерело: Детектор медіа
Одна з активісток руху наголосила, що продовжує боротьбу заради наших дітей, які мають знати, що таке життя без окупації.

Активісти руху спротиву “Жовта стрічка” провели у тимчасово окупованому Криму чергову акцію, аби нагадати загарбникам, що Кримський півострів є територією незалежної України. Про це повідомив Кримськотатарський Ресурсний центр у своєму телеграм-каналі. 

“Активісти руху “Жовта Стрічка” провели акцію, аби нагадати окупантам кому належить півострів”, – йдеться у повідомленні. – Ялта, Сімферополь, Севастополь, Алушта — це Україна!”

У Центрі також навели слова однієї з активісток руху, яка поділилася своєю мотивацією: “Я продовжую боротьбу заради наших дітей. Ми повинні зробити все можливе, щоб вони могли жити вільно, мати право обирати своє майбутнє і знати, що таке життя без окупації”. 

Нагадаємо, за інформацією Представництва Президента України в АРК, у тимчасово окупованому Криму жителі заливають машини росіян із символами Z червоною фарбою. 

У Представництві зазначили, що жителі тимчасово окупованого Криму щоденно чинять спротив російським загарбникам, демонструючи свою підтримку України та віру в деокупацію півострова. Про посилення спротиву в Криму свідчать, зокрема, нові незаконні адміністративні провадження в окупаційних судах за статтею про так звану «дискредитацію ЗС РФ».

У червні в тимчасово окупованому Криму активісти руху «Жовта стрічка» розмістили патріотичні плакати й стикери на території готелю «Ялта-Інтурист», біля Сімферопольської міської ради, кінотеатру «Сімферополь» та в парку Салгірка. Флешмоб підкреслює, що Крим — невід’ємна частина України.

Раніше активіст міжнародного руху #LiberateCrimea розповідав Суспільному про те, що партизанам вдається отримати багато корисної для Збройних сил України інформації завдяки активності кримських колаборантів у соціальних мережах.