У День Державного прапора партизани «Жовтої стрічки» розповсюдили український прапор в окупованому Донецьку

Джерело: Детектор медіа
Активісти повідомили, що Донецьк у підпіллі святкує День Державного прапора разом зі всією Україною.

Активісти руху опору «Жовта стрічка» до Дня Державного прапора намалювали графіті із зображенням прапора України у різних районах тимчасово окупованого Донецька. 

Про це активісти повідомили у своєму телеграм-каналі, опублікувавши декілька постів з фото, на яких зафіксовані жовто-блакитні графіті на вулицях Донецька. 

«Прапор України сьогодні прикрашає усі куточки Донецьку! 

Бо боротьба триває! БО ДОНЕЦЬК — ЦЕ УКРАЇНА! 

Вітаємо всіх з Днем Державного прапора! Не ганчірки у триколорі, яку активісти руху «Жовта Стрічка» вчора завзято палили у всіх куточках окупованих територій, а символу свободу. Символу, який ми ніколи не проміняємо на жоден інший», – написали активісти. 

Вони також повідомили, які саме міські локації з українськими прапорами зображені на деякіх фото: район шахти Заперевальної, вулиця Антропова, площа неподалік 122 гімназії, вулиця Данилевського, вулиця Горностаївська. 

«Вся Україна святкує день прапору, і Донецьк – наш прекрасний, міцний Донецьк – у підпіллі святкує разом з нею», – повідомили активісти в іншому пості. 

«Російська поліція, російські військові, силовики ФСБ і ГРУ.  Все місто нашпиговане ними. Їхніми казармами. Їхніми катівнями. Чи розумієте ви, наскільки це важко – намалювати таке графіті у Донецьку? Сміливість наших людей не має меж, і їхній спротив не має кінця», – зазначили партизани у ще одному дописі.  

Фото: телеграм-канал «Жовта стрічка»